برای اولین بار در خاورمیانه، همایش بین المللی Crowdsourcing Week به تهران خواهد آمد و CSW Summit Tehran برگزار خواهد شد.
هدف این همایش یک روزه، ایجاد فرصت پیدایش ایده های نوآورانه جدید در میان شرکت کنندگان درباره نقش کاتالیزو مانند اینترنت برای فعالیت و نوآوری اجتماعی می باشد.همچنین دیگر اهداف این همایش آشنا و درگیر کردن کارآفرینان و ارزش آفرینان ایرانی با این مهم و معرفی و متصل کردن آنها با فعالان و متخصصان جمع سپاری (Crowdsourcing & Crowdfunding) از سراسر دنیا می باشد.
این همایش با حضور فعالان، سرمایه گذاران، کارآفرینان، شرکت های سرمای گذاری و متخصصین موضوعات مرتبط در 31 اردیبهشت ماه در سالن همایش بین المللی کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد.
برای مشاهده Presentation های سخنرانی ها، اینجا را کلیک فرمایید
همایش CSW Tehran با همکاری ایونت باکس در ایران برگزار خواهد شد.
Entrepreneur, Venture Capital Investor in Tech startups
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران http://www.itc.ir/
Careem’s mission is to simplify people’s lives through reliable, convenient, and affordable urban transport Careem is an app-based car service that connects people to rides in a matter of minutes, at the tap of a button. Founded in 2012 by Mudassir Sheik
گنجور سایتی شناخته شده میان علاقمندان ادبیات فارسی است که تا به حال به انحاء مختلف از جمعسپاری جهت گسترش دامنه دادههایش کمک گرفته است. استفاده از کمکهای داوطلبان برای بازبینی متنهای بازشناسی شده از روی تصاویر اسکن شده، تایپ اشعار یا تبدیل آنها به قالب..
آرش برهمند سر دبیر و یکی از بنیانگذران ماهنامه پیوست است. هرچند بسیاری از مخاطبان عمومی حوزه فناوری اطلاعات وی را به سبب سردبیری و اجرای برنامههای همچون صفر و یک ، برخط، ۱/۶۱۸ و کافه فناوری میشناسند ولی برای طیف تخصصیتر حوزه فناوری اطلاعات او به سبب
فوق لیسانس حقوق مالکیت فکری و دکترای حقوق خصوصی
امیر از مدیران ویکی پدیای فارسی است. وی همکنون در حال کار به عنوان مهندس نرمافزار برای ویکی مدیای آلمان است تا از هوش مصنوعی در ویکی پدیا استفاده کند. وی همچنین در چندین پروژه مرتبط با ویکی پدیا مانند ویکی داده و پای ویکیب ات فعال بوده است.
Born at 1984. Have experience as journalist in Aftabgardan & Hamshahri newspaper. Also work as volunteer in Behnam Daheshpour Charity for more than 8 years. His early career starts as Business process analyst in International company ,Schneider Electr
این دو مفهوم و تعریف ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. در حالی که اقتصاد مشارکتی معنایش را از پلت فرم و سامانه های بین افراد (peer to peer) می گیرد، مانند اوبر،AirBnB، Craiglist و... و با این سامانه به معنای واقعیش می توان نزدیک شد، جمع سپاری نقش مهمی را نیز در این رابطه بازی می کند.
در این سامانه ها و سامانه های مشابه، با استفاده از جمع سپاری و تأمین مالی جمعی نیز می توان به مدل اقتصاد مشارکتی رسید و تجربیات این چند سال اخیر نشان داده که با مرتبط نمودن ایندو، تاثیرگذاری به مراتب بیشتر می شود. با استفاده از متدهای جمع سپاری و اضافه نمودن آن به مدل اقتصاد مشارکتی، به مدلی شکوفاتر می رسیم که میزان عمومیت و فواید آن را برای هر طرف افزایش می دهد.
جمعسپاری یا انبوهسپاری (به انگلیسی: Crowdsourcing) ترکیبی از دو کلمه جمعیت و برونسپاری به معنای برونسپاری به انبوه مردم است. جمعسپاری نوعی برونسپاری است ولی نه به شرکتها یا سازمانهای خاص بلکه به گروه فراوانی از افراد ناشناخته. ناشناخته به این معنا که یک شرکت نمیتواند جمعیت خویش را بسازد. این جمعیت هم شامل افراد کارآمد میشود و هم بی تجربه (حبیبی، ۱۳۹۰).
این کار معمولاً از طریق فراخوان عمومی در اینترنت انجام میشود. تمرکز جمع سپاری بر مشارکت دادن جمعیت در فعالیتهایی چون حل مسئله، تولید و توسعه مفاهیمی چون مشارکت در ایده سازی، نوآوری، تولید و فرایندهای ارائه خدمات است که بر کیفیت محصول، وفاداری و خشنودی مشتری اثری مستقیم دارد. غیر متمرکز بودن، غیررسمی بودن، عمودی و افقی بودن ارتباطات، در انحصار نبودن اطلاعات، از جمله مواهب جمعسپاری میباشد. مدل کسب وکار جمعسپاری تمرکز بر مشارکت داوطلبانه جمعیت جهت تولید فراوردههای نوآورانه دارد.
جمع سپاری در تلاش برای جذب ایدههای جدید در فرایند نوآوری بسیاری از بنگاهها امروزه در حال گسترش حوزههای مدیریت دانش و برونسپاری خلاقیت است. این ایده توسط «هاو» در سال ۲۰۰۶مطرح شدهاست.
مدل تأمین مالی جمعی شامل اجزایی از چارچوب جمع سپاری میباشد با این تفاوت که در جمع سپاری افراد جامعه ایدههایی را به اشتراک میگذارند تا یک مشکل را حل کنند یا تلاشهایشان را به سمتی سوق دهند که به سود جامعه باشد. لیکن در تأمین مالی جمعی این قدرت تولید ایده یا قدرت چانه زنی نیست که از تلاشهای جمعی فرد ایجاد میگردد بلکه حمایتی مالی است برای فعالیتهایی که از قبل آغاز گردیده است.
همچنین مکانیسم تأمین مالی جمعی به شبکه سازی اجتماعی ارتباط دارد، جاییکه افراد بطور فعال در جوامع برای تولید و تبادل اطلاعات شرکت میکنند. لیکن در اینجا نقش مهمتری افراد دارند و آن انتخاب یک کسب وکار برای حمایت ازآن (حبیبی، ۱۳۹۰).
همایش CSW Tehran توسط Crowdsourcing Week و ایونت باکس در ایران برگزار خواهد شد.
بزرگراه شهید حقانی، کتابخانه ملی ایران، مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران