سومین کنفرانس مدیریت ساخته های ایران با محوریت پایداری ، سلامت و محیط زیست
بله ، شما میتوانید با ثبت نام سازمانی از تخفیف 25 درصدی و مزایای ثبت نام سازمانی استفاده نمایید.
خیر ، متاسفانه در حال حاضر امکان این امر میسر نیست.
شرکت در این کنفرانس برای تمامی دانشجویان، دانش پژوهان، صاحبان و شاغلان در صنعت کشور بلامانع میباشد.
بله.برای تمام شرکت کنندگان گواهینامه معتبر شرکت در همایش صادر خواهد شد که به صورت حضوری قابل دریافت است و برای افرادی که امکان حضور در دانشگاه را نداشته باشند از طریق پست به آدرسی که هنگام ثبت نام وارد کردهاید ارسال خواهد شد.اطلاعیه نهایی در این خصوص در پایان همایش به استحضار خواهد رسید.
خیر . شما با دریافت یک بلیط امکان حضور در تمامی کارگاه ها را نیز خواهید داشت.
این دوره به منظور آشنا سازی و آموزش دانش پژوهان با مدیریت ساخته ها و روش های یکپارچه سازی نیازهای بهره برداری و نگهداری، محل استفاده، فنآوری و فرآیند های بهره برداری و نگهداری و تعمیرات و به منظور اطمینان از حفظ و بهبود کارکرد ساخته های دست بشر به کار گرفته می شود.
این رشته با ابعاد توسعه پایدار کشور و مباحث ارتقای سطح تاب آوری ساخته ها و حفظ سرمایه های ملی شامل تمامی ساخته های در سطح کشور اعم از مجتمع ها و ساختمان های مسکونی، مجتمع های اداری و تجاری، بیمارستان ها، فرودگاه ها، مجموعه های صنعتی، زیر ساخت ها و بسیاری ساخته های دیگر سر و کار دارد.
هدف این رشته، توانمند سازی متخصصین برای حفظ سرمایه های فردی و ملی و ضرورت مهندسی و حفاظت از منابع مالی و دارایی ها در راستای افزایش بهره وری و بهره برداری صحیح و افزایش عمر و کارایی ساخته ها و کاهش هزینه های بهره برداری و نگهداری می باشد. توسعه مهارت های فردی در جایگاه مدیر ساخته ها، مستلزم فراگیری دانش هایی اعم از مدیریت بهره برداری، نگهداری و تعمیرات، مدیریت دارایی های فیزیکی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت کیفیت، رهبری و استراتژی، مدیریت اسناد و مدارک، مدیریت شرایط اضطراری و بحران و سایر زیر سیستم های آن است. همچنین از اهداف مهم این رشته، مواجهه با چالش های بهره برداری صحیح و پیاده سازی راهبردهای مناسب برای نگهداری و تعمیرات در بخش های مختلف ساخته ها است. مدیریت ساخته ها در همه ساخته های بخش های دولتی، نهادهای عمومی و بخش خصوصی قابل پیاده سازی می باشد.
مطابق مصوبات آموزش عالی، این رشته دارای اهداف بشرح زیر به منظور دستیابی به توسعه پایدار و ارتقای سطح تاب آوری و کاهش هزینه های دوران بهره برداری و نگهداری ساخته ها می باشد:
افزایش درک و حساسیت عمومی نسبت به مدیریت بهتر ساخته ها توسعه کاربردی دانش، ابزارها و تکنیک های دانش مدیریت ساخته ها ایجاد مبانی نظری درک شایستگی های اصلی تشکیل دهنده دانش مدیریت ساخته ها نوآوری در زمینه های علمی و تحقیقاتی دانش مدیریت ساخته ها و کمک به پیشرفت و گسترش مرزهای جهانی این دانش اشاعه و تولید دانش بومی مدیریت ساخته ها متناسب با ویژگی های فرهنگی، اجتماعی و فنی خاص کشور دانش آموختگان این رشته، با آشنایی با اصول و مبانی مدیریت ساخته ها و معیارها و روش های مناسب و صحیح بهره برداری و نگهداری از ساخته ها و همچنین کسب مهارت های لازم در خصوص زیر سیستم های مدیریت ساخته ها، قادر خواهند بود به صورت علمی، فرآیندهای مدیریت ساخته ها اعم از یازده زیر سیستم مطابق استانداردهای مربوطه را در انواع متنوع ساخته ها پیاده سازی نمایند و موجب ارتقای سطح تاب آوری ساخته ها و پایداری بیشتر آن ها ارائه نمایند.
تهران - خیابان کارگر شمالی- خیابان دوم- خیابان انتصاریه - دانشگاه معماری و هنر پارس