هفته جهانی کارآفرینی یک برنامه هماهنگ جهانی برای ترویج، تشویق، رشد و توسعه کارآفرینی است که از 16 تا 22 نوامبر در بیش از 170 کشور دنیا برگزار میشود. یکی از اهداف برگزاری برنامههای هفته جهانی کارآفرینی، آشنایی صنعتگران، صاحبان کسب و کارها، پرسنل شرکتهای فناوری، علاقهمندان به شروع کسب و کار، عموم مردم و ... با محیط های کارآفرینی، مفاهیم کارآفرینی و نحوه فعالیت کارآفرینان و تولیدکنندگان و صنعتگران است. با توجه به فعالیت صنایع مختلف در شهرستان پردیس، آشنایی با صنایع موفق این شهرستان و ارتباط نزدیک با کارآفرینان موفق و معرفی ایشان به افراد و فعالان حوزههای مختلف شهرستان، بازدید صنایع فعال شهرستان و منطقه (ناحیه نوآوری پردیس) از کارخانه نوآوری آزادی و آشنایی با اکوسیستم نوآوری و فناوری، از برنامه های اصلی در هفته جهانی کارآفرینی است. برنامه بازدید از صنایع مختلف موفق و شاخص شهرستان پردیس، شامل این موارد خواهد بود: آشنایی با صنایع مختلف در حال فعالیت بازدید از صنعت به منظور معرفی صنایع به مردم منطقه؛ آشنایی با کارآفرینان موفق شهرستان؛ ارتباط صمیمی بین کارآفرینان و دیگر افراد شهرستان به منظور آشنایی و انتقال تجربه موفق کارآفرینی؛ بازدید مدیران صنایع فعال ناحیه نوآوری پردیس از کارخانه نوآوری آزادی و آشنایی با اکوسیستم نوآوری؛ این بازدیدها با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و در گروه های حداکثر 20 نفره و طی 5 روز مختلف از روز چهارشنبه 26 آبانماه تا روز چهارشنبه 3 آذرماه 1400 پیشبینی شده و استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و ضدعفونی کردن دستها و محیط از الزامات آن است. همچنین، شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس، صاحبین کسب وکارهای صنعتی، دانشگاهیان، شرکتهای فناور، جوانان مشتاق به کارآفرینی و عموم مردم منطقه، در صورت تمایل به ثبتنام گروهی و جهت انجام هماهنگیهای لازم میتوانند با شماره تلفن 76250250 داخلی 2308 و یا شماره واتساپ 09192456375 تماس حاصل نمایند.
پارک فناوری پردیس پارک فناوری پرديس بهعنوان مهمترين و بزرگترين پارک فناوری كشور با مجوز شورای گسترش آموزش عالی در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوری و با همكاری تعدادی از دانشگاهها و مراكز علمی - پژوهشی كشور با هدف تجاریسازی دستاوردهای فناوران و ايجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شركتهای دانشبنيان تاسيس شد.
به عنوان یکی از سازمانهای زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، تاکنون بیش از 400 واحد فناور و دانشبنیان از بین بیش از 4000 متقاضی در حوزههای فناوریهای پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیستفناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت پذيرفته شده و اين واحدهای فناور توانستهاند مراکز تحقیق یا دفاتر طراحی و مهندسی خود را در پارک فناوری پرديس ايجاد و مستقر نمايند.
پارک فناوری پردیس ساختمان سراج