کنز رقابتی است بین دانشپژوهان، دانشجویان و اساتید که ایدههای خود را در قالب یک ارائه تصویری حداکثر 5 دقیقه ای مطرح میکنند و برای یافتن بهترین راه حلهای علمی به منظور حل مشکلات کشورهای اسلامی با اهداف استفاده از ظرفیتهای جامعه متخصصین، انباشتی از آثار برای بهرهبرداری آتی، ارتقاء سطح انگیزش و خلاقیت نخبگان جوان، بسترسازی جهت شناسایی و تبادل ایدههای علمی و فناورانه، استمرار تعامل محققان از طریق فضای مجازی و ظرفیتسازی فرصتهای مطالعاتی برگزار میشود.
در اختتامیه رقابت علمی کنز، تمامی برگزیدگان طرح خود را در مقابل هیئت داوران ارائه خواهند نمود و نفرات منتخب اولین دوره رقابت علمی کنز انتخاب خواهند شد.
در ۳۰ ثانیه ایده ی کاربردی خود را برای حل مسئله ای از جامعه امروز کشور بر روی استیج آیین پایانی رقابت علمی کنز در برابر جامعه علمی، سیاستگذار و سرمایه گذار ارائه دهید.
۳ ایده ی برتر از نگاه حاضرین در سالن با اهدای سه جایزه 500 هزار تومانی و لوح تقدیر موجب تجلیل قرار خواهند گرفت.
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در راستای ایجاد زیستبومی جهت ارتقاء سطح علمی كشورهاي اسلامي و شبكهسازي دانشمندان جهان اسلام، فعالیتهایی را در راستای تبیین علم و فناوری به عنوان گفتمان عمومی جامعه و ایجاد نشاط و انگیزه علمی در جامعه دانشآموزی، دانشجویي و دانشمندان جوان در سطح جهان اسلام برنامهریزی کرده است.
این مجموعه علاوه بر اعطای جایزه مصطفی(ص) به دانشمندان برجسته جهان اسلام، برای یافتن بهترین راهحلهای علمی بهمنظور حل مشکلات جامعه با اهداف استفاده از ظرفیتهای جامعه متخصصین، تهیه انباشتی از آثار علمی، ارتقاء سطح انگیزش و خلاقیت نخبگان جوان، بسترسازی جهت شناسایی و تبادل ایدههای علمی و فناورانه و استمرار هدفمند تعامل محققان از طریق فضای مجازی، رقابت علمی کنز (Knowledge Application and Notion for Society-KANS) را میان دانشپژوهان، دانشجویان و اساتید (زیر ۴۵ سال) با ارائه ایده در قالب یک ارائه تصویری بنیان نهاد.