آدمک قصد دارد کارگاههایی یکروزه با عنوان «کارگاهک» برگزار کند.
با توجه به درخواستهای بسیاری از همراهان، آدمک تلاش میکند تا در کارگاههای یکروزه، علاوه بر سرفصلهای جدید، سرفصلهایی از کارگاههایی را که از سال ۹۱ تا کنون برگزار کرده است بار دیگر تکرار کند تا علاقهمندانی که موفق به شرکت در کارگاهها نبودهاند بتوانند از سرفصلهای موردنظر خود بهره جویند.
در اولین کارگاهک آدمک، که روز جمعه ۱۱ مرداد ۹۸ در مؤسسه فرهنگی هنری الف برگزار خواهد شد، سرفصلهایی از کارگاههای گذشته تکرار خواهد شد.
هزینهی ثبتنام در این کارگاه ۳۵۰ هزار تومان و شامل ۶ ساعت آموزشی است.
ساعت برگزاری کلاسها: ۹ تا ۱۰:۳۰ – ۱۱ تا ۱۲:۳۰ – ۱۴ تا ۱۵:۳۰ – ۱۶ تا ۱۷:۳۰
نامنویسی برای این کارگاهک از روز شنبه ۵ مرداد ۹۸، ساعت ۱۰ صبح در وبسایت آدمک آغاز میشود.
اعضای انجمن اُرف-شولوِرک ایران که در سال جاریِ انجمن (۹۸-۱۳۹۷) از تخفیف ۱۰ درصدی برای کارگاهها استفاده نکردهاند، میتوانند در این کارگاه از سهمیهی تخفیف خود استفاده نمایند.
اعضا میتوانند با نوشتن کد ملی خود به لاتین (بدون نوشتن صِفرهای اول) در بخش «کد تخفیف را وارد فرمایید»، از این ۱۰ درصد استفاده نمایند.
در پایان دوره، گواهی شرکت در کارگاه به شرکتکنندگان ارائه خواهد شد.
مکان برگزاری: موسسه فرهنگی هنری الف
نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان شهید خدامی، بنبست شهرزاد، پلاک ۴
راههای تماس برای اطلاعات بیشتر:
۰۲۱۷۷۶۴۸۵۷۶
۰۹۲۱۳۹۰۲۰۳۰
پاسخگویی؛ شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۷
info@adamakmusic.com
تهران، میدان ونک، خیابان شهید خدامی، بنبست شهرزاد، پلاک ۴
گروه آدمک (آموزش و دانش مــوسیقی کـودک) از سال ۱۳۹۰ خورشیدی، با همراهی گروهی از دانشآموختگان دانشکدهی کارل اُرف دانشگاه موتسارتِئوم (سالزبورگ – اتریش)، با هدف گسترش آگاهی و بسترسازی مناسب برای افزایش مهارتهای مربیان موسیقی کودک، فعالیت خویش را آغاز کرد.
این گروه تلاش کرده است با دیدی باز و ذهنی پذیرا، شیوههای نوین آموزش موسیقی را بررسی کند و فضایی مناسب را جهت تبادل اطلاعات و اندیشهها، میان مربیان موسیقی در سراسر کشور فراهم آورد. تهیه، تولید و تکثیر آثار صوتی-تصویری موسیقایی حوزهی کودک و نوجوان، گردآوری کتاب و مقالههای مرتبط با موسیقی کودک، ارائهی خدمات مشاورهای، انجام فعالیتهای مطالعاتی و کارگاهی در زمینهی موسیقی کودک، برگزاری اجراهای صحنهای و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی در شهرهای مختلف ایران از مهمترین فعالیتهای آدمک به شمار میرود.
«آدمک» پس از ثبت رسمی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۹۳ به عنوان مؤسسهی هنری «پندار پویای آدمک» موفق شد تا با کسب شرایط و تایید صلاحیت لازم توسط همایشگاه جهانی اُرف-شولوِرک در سال ۱۳۹۴ به عنوان نمایندهی رسمی این همایشگاه در ایران معرفی شود.
انجمن اُرف-شولورک ایران میکوشد تا با ارتقای دانش عمومی دربارهی نگرش اُرف-شولورک و همراه ساختن آن با فرهنگ بومی، آشنایی با این نگرش را در سطح کشور گسترش دهد و با جمعآوری، تهیه و تألیف منابع مطالعاتی، ارائهی مشاورهی تخصصی در زمینهی اُرف-شولوِرک و برگزاری کارگاهها، سمینارها و نشستهای تخصصی در شهرهای مختلف بستری مناسب برای پرورش مهارتهای هنری و آموزشی، و فرصتی مناسب برای هماندیشی و گفتوگو پیرامون مسائل مختلف آموزشی و هنری برای مربیان اُرف-شولوِرک فراهم آورد.
انجمن اُرف-شولوِرک ایران از پاییز سال ۱۳۹۵ به صورت رسمی اقدام به پذیرش اعضا کرده است. علاقهمندان میتوانند برای عضویت در این انجمن به وبسایت آدمک مراجعه نمایند.
تماس با برگزار کننده۱. رعایت اصول اخلاقی از سوی شرکتکنندگان الزامی است.
۲. فیلمبرداری، عکاسی و ضبط صدا در طول کلاسها و سمینارها ممنوع است.
۳. پوشیدن لباس و کفش راحت و مناسب توصیه میشود.
۴. رفت و آمد، خوراک و اقامت شرکتکنندگان بر عهدهی خودشان است.
۵. حضور ۱۵ دقیقه قبل از شروع هر کلاس توصیه میشود.
۶. حضور همراه در طول کارگاه ممنوع است.
۷. در صورتی که شرایط فیزیکی خاصی دارید، حتماً پیش از ثبتنام گروه را در جریان بگذارید.
۸. به شرکتکنندگانی که غیبت داشته باشند، «گواهی شرکت در دوره» تعلق نمیگیرد.
۹. ثبتنام تنها به صورت آنلاین و با پُر کردن فرم به صورت آنلاین در وبسایت آدمک و از ساعت ۱۰ صبح روز ۹۸/۵/۵ انجام میگیرد و با تکمیل ظرفیت پایان مییابد.
۱۰. با توجه به کوتاه بودن مهلت نامنویسی در این کارگاه، امکانِ استرداد شهریه وجود ندارد.
۱۱. ثبتنام در این کارگاه تنها برای متولدین سال ۱۳۸۰ و پیش از آن مجاز است.
۱۲. بلیت صادرشده به هنگام ثبتنام به منزلهی تأیید ثبتنام شما است. به همراه داشتن نسخهی چاپی یا تصویر بلیت ثبتنام در روز نخست کارگاه الزامی است.
۱۳. در صورت عدم رعایتِ هریک از موارد بالا، برگزارکنندگان میتوانند شرکتکننده را از ادامهی دوره محروم نمایند.
بازیهای بومی و خیابانی (از کارگاه گرگان – بهار ۱۳۹۸)
بازی برای مربیان کودک، به خصوص مربیان موسیقی کودک یکی از بزرگترین دستمایههای آموزشی است زیرا از طریق ایجاد هیجان و تشویق به رقابت در کودکان ایجاد انگیزه میکند و به مربی یاری میرساند تا مفاهیم پیچیده را سادهتر به کودکان منتقل کند. در
این میان، بازیهای خیابانی که ریشه در فرهنگِ بومی ملتها دارند نمونههایی جذاب برای استفاده در کلاس موسیقی هستند. در این کلاس سعی میکنیم بازیهای خیابانی را به بازیهای موسیقایی تبدیل کنیم.
(مستانه حکیمی / هیئتمدیرهی آدمک / دانشآموختهی دانشکدهی کارل ارف، کارشناس موسیقی از دانشکدهی هنر و معماری / مربی ارف و آواز جمعی، مدرس سنتور)
دور ریختنیها (از کارگاه تهران – تابستان ۱۳۹۳)
هر وسیله با پایان یافتن دوران کاربری خود میتواند کاربردی جدید بیابد. اینجا است که ذهن هنرمند میتواند از مضمونی کهنه معنایی نو بیافریند.
در این جلسه با استفاده از دورریختنیها، ابزار صوتی جدیدی میآفرینیم تا افزون بر نگهداری از محیط زیست، با خلق و اجرای پلیریتمیکهای هیچان انگیز، به ذهن خویش پویایی ببخشیم.
(فرزان فرنیا / هیئتمدیرهی آدمک / دانشآموختهی دانشکدهی کارل ارف/ مربی ارف، مدرس سازهای ضربی)
بازی با سازهای ضربی (از کارگاه تهران – تابستان ۱۳۹۶)
در کلاس موسیقی، خانوادهی «سازهای ضربی» نخستین گروه سازهایی است که کودکان با آن آشنا میشوند و آن را تجربه میکنند. این سازها در عین سادگی در شکل اجرایی قابلیت ایجاد رنگهای صوتی متنوعی دارند، کم هزینه، کوچک و کمجا، و قابلِ حملاند و
به همین دلیل در بیشتر کلاسهای موسیقی میتوان آنها را یافت یا تهیه کرد. در این جلسه بازیهای مختلف ریتمیک و حرکتی را با سازهای ضربی تجربه میکنیم و با قابلیتهای گوناگون این سازها آشنا میشویم.
(نسترن کیمیاوی/ هیئتمدیرهی آدمک/ دانشآموختهی دانشکدهی کارل اُرف، کارشناس موسیقی از دانشکدهی هنر و معماری/ مربی ارف، مدرس موسیقی در دبستان، مدرس تار)
فقط بازی (از کارگاه تهران – تابستان ۱۳۹۴)
آموزشِ غیرمستقیم از رویکردهای آموزش مدرن است و بازیها ابزاری مناسبِ این رویکرد. بازیها را میتوان در تمام فرهنگهای بومی و مردمی، در مدارس، در کوچههای شهر و در کودکیها جستجو کرد و باز یافت.
در این جلسه فقط بازی خواهیم کرد.
(مونا منوچهرى/ هیئتمدیرهی آدمک/ دانشآموختهی دانشکدهی کارل اُرف، دانشآموختهی مرحلهی اول کارگاه تربیت مربی با نگرش ارف-شولورک از سانفرانسیسکو، كارشناس موسيقى از دانشگاه هنر/ مربی ارف، مدرس آواز و آواز جمعی)